Tussenschoolse opvang

Pauze
Van Harte verzorgt de tussenschoolse opvang voor Basisschool Sterrenpad 't VenDit houdt in dat onze pedagogisch medewerkers naar de school toe gaan om de lunchpauze te begeleiden. Samen eten ze eerst gezellig een boterham en drinken daar wat bij. Dit moment gebeurt in alle rust en geeft de kinderen én de pedagogisch medewerkers de kans om even bij te kletsen. Maar pauze is meer dan alleen eten en drinken, het moet ook de zo nodige ontspanning brengen! We gaan daarom ook na de boterham naar buiten en/of naar Ballorig met de kinderen, zodat ze weer vol frisse energie de middag ingaan. 


TSO Tarieven

Aan- en afmelden TSO per dag

Wanneer u als ouder al gebruik maakt van onze TSO d.m.v. een vaste dagen contract, kan het natuurlijk altijd een keer voorkomen dat uw kind een dag geen gebruik hoeft te maken van de TSO. Geen probleem! U kunt dit heel eenvoudig doorgeven via uw eigen ouderportaal link. Ook wanneer het nodig is dat uw kind een extra dag komt, kunt u dit aan ons doorgeven via het ouderportaal.
Voor ouders die bij ons staan ingeschreven met een flexibele dagen contract geldt het zelfde. Via uw eigen ouderportaal, kunt u aangeven op welke dag(en) u opvang nodig heeft.
Wij willen u vragen om eventuele wijzigingen tijdig aan ons door te geven. Op deze manier kunnen wij namelijk de pedagogisch medewerkers ter plaatse altijd voorzien van een actuele lijst met kinderen. Dit voorkomt misverstanden bij zowel kinderen, ouders én leerkrachten.

Ouderportaal