Ouders aan het woord

Leonie en Ludo, ouders van Finn (4) en Ise (2)

Het voelde meteen goed
"Na een bezoekje aan Van Harte waren we direct overtuigd. Het kleinschalige karakter, het frisse interieur en de gezellige sfeer sprak ons aan, het voelde gewoon goed. Wegbrengen was nooit een probleem voor Finn. Ook Ise vindt het superleuk om naar de opvang te gaan en met andere kindjes te spelen."

Hartelijk
"Het contact met de pedagogisch medewerkers is super. Heel open, vriendelijk en persoonlijk. We voelden ons meteen erg welkom. Ze zijn ontzettend lief voor de kinderen. Je mag gewoon bellen als je wilt en er is altijd tijd voor een praatje. Fijn, want je wilt toch weten hoe het met je kindje is gegaan die dag."

Spelenderwijs
"Kindjes komen echt tot hun recht bij Van Harte. Wij vonden het fijn om te zien dat ze spelenderwijs worden voorbereid op de basisschool, met name de peuters. En dan activiteiten die ze verzinnen, zo leuk! Bij Finn zagen we hoe hij écht opging in het rollenspel met andere jongetjes en meisjes. Ook bij de kleintjes bieden ze erg leuke spelelementen aan. Ise zit altijd heerlijk te spelen als ik haar kom ophalen, bijna zonde om te onderbreken."

Betrokken
"We hoeven echt niet van minuut tot minuut te volgen wat er gebeurt, maar de praatjes bij het brengen en halen en de maandelijkse foto's en filmpjes zijn natuurlijk hartstikke leuk. Ouders worden op een fijne manier betrokken, ook bij de toekomstplannen van de opvang bijvoorbeeld. Soms zijn er informatieavonden over bepaalde thema's, zoals EHBO voor kinderen. Dat zijn toch dingen waar je zelf niet zo snel aan toekomt."

Kinderdagverblijf Helden