Ouders aan het woord

Wieteke en Paul, ouders van Joosje (5) en Mies (3) en tweeling Lucie en Cielke (0)

Het voelde meteen goed
"We hadden eigenlijk direct een goed gevoel over Van Harte. De sfeer, de inrichting van de groep en de hartelijke ontvangst. Wat ons ook aansprak, was de gezamenlijkheid: alles in één ruimte, gezellig bij elkaar. De sfeer was relaxt. Er moet natuurlijk structuur zijn, maar een beetje 'go with the flow' mag van ons ook wel."

Prettig contact
"Het contact met de pedagogisch medewerksters is super. Ze zijn heel lief voor de kindjes, echte knuffeltantes. Voor ons is het fijn dat we altijd dezelfde gezichten zien op de groep. En we merken dat de pedagogisch medewerksters onze kinderen goed observeren. In wat ze bij het ophalen vertellen, herken ik de karaktertjes. Dan denk ik: goh, ze zien ons kind écht hoe het is. Dat vinden we eigenlijk nog belangrijker dan wanneer ze geslapen en gegeten hebben."


Tijd om te spelen
"Van Harte is gewoon een hele leuke opvang. Als je ziet wat ze allemaal bedenken voor de kinderen, zo creatief. Van een blotevoetenpad tot boetseren met scheerschuim. Ook die thema's zijn geweldig. Laatst was er het thema boerderij: hadden ze stro en echte kuikentjes in huis gehaald. Ze doen dingen met de kinderen die je thuis niet zo snel zou doen."

Zelf doen
"Wij staan regelmatig versteld van wat ze nu weer geleerd hebben. Sowieso komen ze thuis met allerlei liedjes, maar die oudste twee konden ook ineens zelf hun jasje aantrekken en een boterham smeren. En ze wachten netjes met eten tot iedereen iets heeft. Allemaal op de opvang geleerd!"

Kinderdagverblijf Venlo